soup

ПИЛЕШКА СУПА – 300мл

ШКЕМБЕ ЧОРБА – 300мл

ТЕЛЕШКО ВАРЕНО – 400мл

КРЕМ СУПА – 300мл

БОБ ЧОРБА – 300мл